Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Ortho-molekuláris medicina

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (0)

Olyan anyagok szervezetbe juttatása, melyek ott egyébként is előfordulnak csak csökkent mennyiségben, vagy bizonyos megterhelés során a testnek jóval nagyobb mennyiségre lenne szüksége. Ilyen anyagok a vitaminok, ásványok, nyomelemek, enzimek, aminosavak, zsírsavak.

Ezeket az anyagokat vagy tabletták, kapszulák, vagy pedig, ami sokkal hatékonyabb infúziók formájában visszük be a szervezetbe. A mai mezőgazdaság, élelmiszeripar, a kereskedelem olyan élelmiszereket produkál, amelyek hasznos anyag tartalma csupán töredéke a 20 évvel ezelőttinek, ezért sajnos a látszólag egészséges táplálkozás nem feltétlenül jelenti, hogy minden szükséges anyagot meg is kap a szervezet. Ráadásul a rossz bélflóra, a lelassult passzázs, a rossz emésztőfunkciók, csökkent emésztőnedvtermelés jelentősen lerontja az egyes anyagok felszívódását. Így összességében a mai emberre általánosan jellemző, hogy két nagy problémája van: egyik, hogy vannak anyagok, melyekből túl sok van a szervezetében, elsalakosodott, másik, hogy vannak anyagok, melyekből túl kevés van a szervezetében. Ez utóbbiakat ortho-molekuláris medicinával pótolni kell.

Cikk nyomtatása

Címkék:

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?