Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Megjelent Robert F. Kennedy Jr. Oltani vagy nem oltani című könyve

Nyomtatás Szerző : dátum : 2024-05-27 kommentek : (0)

Hiánypótló könyv látott napvilágot, melyben a szerzők szigorúan tudományos vizsgálatok alapján bebizonyítják, hogy a vakcinák, gyerekkori oltások olyan nem kívánt negatív hatásokat okoznak, amik alapjaiban kérdőjelezik meg ezek létjogosultságát.

Május 26-án az immár sokadik alkalommal megrendezett, nagy népszerűségnek örvendő oltáskonferencián került sor az Oltani vagy nem oltani (angolul Vax-Unvax) címet viselő könyv bemutatójára, amelynek társszerzője az a Robert F. Kennedy Jr., aki indulni fog idén az amerikai elnökválasztáson. A kötetet a kiadvány lektora, az UCLA nyugalmazott professzora, prof. dr. Boros László mutatta be. A könyv rendkívüli tudományos igénnyel íródott, így kiemelten fontos azon vádak ellensúlyozása szempontjából, amelyek mindenkit egyből oltásellenesként bélyegeznek meg, akinek fenntartásai vannak a vakcinákkal kapcsolatban. A könyv közérthető nyelven íródott, így a szakemberek mellett a laikusok számára is világosan magyarázza el, miért érdemes komolyan átértékelni a vakcinákról szóló hosszú évtizedek óta dédelgetett babonákat.

A könyv megrendelhető az info.tamasidr@gmail.com emailcímen.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?