Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Áttétes daganat esetén is van remény

Nyomtatás Szerző : dátum : 2023-11-09 kommentek : (0)

Kedves Doktor úr! Reménytelen helyzetbe kerültem, vizsgálatoknál azt állapították meg, hogy daganatom van és már áttéteket is találtak. Oltatlanként már kórházba sem jutok be, így különösen kétségbeejtőnek látom a helyzetemet. Valójában nincs panaszom, csak a tudat, hogy daganatos vagyok, teljesen elkeserít. Szerintem ez az a betegség, mármint a daganat, amelyből nem lehet meggyógyulni még normális életviszonyok között sem, nemhogy most, amikor ez a Covid-őrület zajlik. Olvasva cikkeit szívesen venném, ha saját tapasztalataiból segítene újraéleszteni a reményemet, hogy vannak olyan módszerek,  amelyekkel egy daganatos legalább az élethosszát tudja hatékonyan növelni.

Kedves Uram! Sajnálom helyzetét és negatív gondolatait. Csak arra tudom biztatni, hogy építse magában a reményt, mert még a daganatból is van gyógyulás, még a szokásos egészségügyi ellátás nélkül is. Természetesen nem arról beszélek, hogy az egészségügyi ellátásra nem lenne szükség, az mindannyiunknak kijár és bizonyos helyzetekben szükség is van rá, de sok minden megoldható nélküle is. Valóban, a daganat súlyos megbetegedés, amely sokszor halálos kimenetelű, de a praxisomban sokszor látok jól alakuló vagy akár maradéktalanul gyógyuló eseteket természetes módszerek segítségével. Újabban nagy szükség van a komplementer gyógyító módszerekre. Összességében az a tapasztalatom, hogy

leginkább azok a betegek gyógyulnak, akik kezükbe veszik a saját sorsukat,

mindennek utánaolvasnak és maguk összerendezik a különféle eljárásokat, persze jól jön egy tapasztalt tanácsadó orvos ezen az úton, és azért ilyeneket is lehet találni. Az is fontos, hogy időben elkezdje a változtatást.

A daganat olyan szövetszaporulat, mely felett a „gazdaszervezet” (a páciens) elveszítette az irányítást, és amely épp ezért kontrollálatlan növekedésbe kezd a gazdaszervezet kárára. A daganat mintegy parazita, kontroll nélkül addig növekedhet, amíg a területfoglalása vagy épp az életfontosságú anyagok felélése révén a gazdaszervezet már nem elég életképes a további táplálására. Nem véletlen, hogy

Rudolf Steiner (az antropozófus orvoslás atyja) a fagyöngy fán való szaporodásának megfigyelése után ismerte fel a fagyöngy daganatnövekedést gátló hatását.

Vannak, amelyek gyorsan terjednek, vannak lassabb növekedésűek. Vannak, melyek növekedési ütemét befolyásolja a beteg életmódja, táplálkozása, vagy épp a bevetett természetes gyógymód, vannak, amelyekét szinte nem. A daganat növekedése megállhat akkor is, ha a szervezet ellenálló képessége eléri azt a fokot, hogy a további növekedést meg tudja akadályozni, és ez a komplementer daganatterápia elsődleges célja, nem pedig a daganat közvetlen elpusztítása, mint ahogyan a mai onkológiai törekvések többsége azt célul tűzi ki.

Röviden a közelmúltból két esetet elmesélek biztatásként, hogy van gyógyulás a daganatos betegségből is, különösen, ha a komplementer és a konzervatív oldal kezelését együtt kaphatja. Hangsúlyozom, hogy a gyógyulások és a módszeregyüttes többnyire a betegeim saját összeállításai, én csupán az orvosi kíséretet adom, tanácsokkal látom el. 69 éves nőbetegemnél melldaganatot diagnosztizáltak, szövettanilag is igazoltan egy évvel ezelőtt. A daganat bőrön kívülre nőtt és ki is fekélyesedett, ami a programja nyomán elmúlt. Konzervatív onkológiai kezeléseket nem kapott.

A daganat a múlt héten történt CT-vizsgálat és laborvizsgálatok szerint teljesen eltűnt.

Mit csinált a páciens? Étkezését átalakította növényi étrendre, bár időnként halat evett. A hozzáadott szénhidrátokat jelentősen csökkentette. Szedte az artemisint, 3%-os hidrogén-peroxidot ivott vízzel, napi 10 cseppet egyszer, kutyatejgyökér-teát ivott. Jódot (kék jódot) és gyógygombákat szedett, céklából, sárgarépából, almából, citromból ivott smoothykat. C-, D-vitaminokat, vasat szedett, visszafogta az evés mennyiségét, TRX tornára járt.

Másik betegemet, aki férfi, tüdődaganat miatt műtötték, majd kapott mindenféle konzervatív kezelést (tehát besugárzást, kemoterápiát és biológiai kezelést is), de a daganat a tüdőben, mellhártyán, bordákban megjelent újra. Minden esemény alatt folyamatosan dohányzott, most is. Vérnyomáscsökkentőt el tudta hagyni, mióta csökkentette az állati termékeket az étrendjében és rendszeresen kap nagy dózisú C-vitaminkezelést. A legutóbbi CT a daganatot nem tudta kimutatni. Bár a beteg mindent elkövet életmódjában, hogy a daganat növekedhessen, a folyamat mégis megállt, sőt visszafordult. Ő nincs stabil állapotban, de az eredményei igazolják, hogy

a természetes módszerekkel féken tarthatja a rosszindulatú folyamatot és kiváló életminőséget érhet el.

Pozitív életszemlélet és kreatív kutatás a szervezet öngyógyító erejének visszaállítására. Ezt keresse és újra látni fogja a gyógyulás lehetőségét!

Megjelenés a Természetgyógyász Magazin 2022 januári számában.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?