Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Felépülés Covid-oltást követő idegrendszeri zavarból

Nyomtatás Szerző : dátum : 2023-10-16 kommentek : (0)

Kedves Doktor úr! Azért írok önnek, mert egyelőre nem jutok el önhöz, de szeretném, ha tudná, újra jól vagyok és ez nagyon boldoggá tesz. Ez év januárban, márciusban és májusban voltam önnél, amikor elmondtam, hogy a 2021. év végi Covid-oltás után 2022. januárban, majd júniusban is két terhességem elhalt. A második műtétnél a méhemet perforálták, és valójában innentől nem tudtam felépülni. Itt kezdődtek szűnni nem akaró furcsa tüneteim, amelyet ön a vegetatív idegrendszerem zavarának nevezett. Nem tudtam enni és inni, állandó hasmenésem volt. Hidegségérzések jelentkeztek a testemben, folyton reflux kínzott, ami együtt járt fulladással. Nem tudtam aludni, nem tudtam magam kipihenni. Kényszerképzeteim lettek, szorongás, depresszió kínzott. Csont és bőr voltam és nem tudtam hízni egy dekát sem, bár folyton nagyon sokat ettem. Folyton fáztam, vándorló fájdalmak jelentkeztek főként a mellkason és a fejen, indokolatlanul néha izzadtam, a testem egésze viszketett.

Második és harmadik találkozásunkkor a tüneteim már jelentősen javultak, hála az ön tanácsainak, mára pedig mondhatnám tökéletesen egészségesnek érzem magam újra. Vegán diétát követek a mai napig, ómega 3-at, enzimeket, bélflóraszereket, valamint Ashokát és Shatavarit szedtem, kaptam néhány felerősítő vitamininfúziót, de kaptam komplex és alkati homeopátiás szert is. Most már újra van erőm sportolni. Felszedtem néhány kilót, a hangulatom ugrásszerűen javult. Köszönöm a gondoskodást, úgy érzem, hogy most már boldogulok az egészségem fenntartásával. Figyelek mindenre, sportolok újra, alszom újra eleget és fontos, hogy alvásom is pihentető. A készítményeket már lecsökkentettem, igazából már csak a prebiotikumot szedem.

Kedves Hölgyem! Köszönöm levelét, sajnos sokaknál előfordul, hogy évekig semmit nem hallok felőlük, majd egy újabb probléma esetén tudom meg, hogy pár évvel korábbi baja hamar meggyógyult, de nem érezte fontosnak, hogy újra keressen, javulásáról beszámoljon. Pedig az orvos is tanul, az orvos is örül a jó hírnek és sokszor szükséges lenne még a probléma kiújulásának megelőzésére is gondolni.

A vegetatív idegrendszer a tudatos gondolkodást nem igénylő automatikus idegrendszer, amely nagyon érzékenyen reagál az őt ért hatásokra és könnyen összezavarodik, mint egy meghibásodott komputer.

Kneipp-medence

Az ön esetében nyilvánvalóan két sokkoló tényező váltotta ki a betegséget. Az egyik az oltás volt, ami véleményem szerint a vetélésekért is felelős volt, ismerjük az egyik oltóanyaggyár saját dokumentációjából, hogy az oltás emberkísérlete során a terhesek 87%-a elvetélt, a másik pedig a vetélés utáni balul sikerült műtétek sokkhatása. Ilyen felborult vegetatív működés esetén nincs más lehetőség, mint szelíd módszerekkel, újra tanítani és harmonizálni a vegetatív működéseket, hiszen különben folytonos zavarok, panaszok jelentkeznének, amire a konzervatív orvoslásnak szinte semmilyen válasza sincs.

Még egy útravaló tanácsom, hogy hideg-meleg vizes kúrákat, lemosásokat, Kneippkúrákat végezzen naponta, ez tovább javítja a vegetatív idegrendszerét.

Megjelenés a Természetgyógyász Magazin 2023 novemberi számában.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?