Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Kullancsípés, rovarok okozta betegségek kezelése


Bakteriális és vírusos fertőzéseket okoznak, melynek csak csekély töredékét vizsgálják ma az egészségügyben. Mivel e fertőzéseket nem kezelik, ezért a test folyamatosan hibás program szerint működik és egyre több tünet, betegség alakul ki. Ezért ha Ön tartósan fáradékony, hullik a haja, hasi panaszai vannak, hosszú ideig nem gyógyul ki léguti betegségekből, érdemes az ilyen rejtett fertőzések irányában vizsgálódni.

LYME KÓR és MÁS FERTŐZÉSEK, BETEGSÉGEK

A leggyakoribb fertőzés a Borellia (Lyme kór), manapság már a kullancsok 30-50%-a fertőzött. Továbbá a tibola, az agyvelő és agyhártyagyulladás, a tünettan pedig a láz, gyengeség, izületi gyulladások, fekélyek, nyirokcsomó duzzanatok, idegrendszeri tünetek, mint érzészavar, szédülés, mozgás- és koordinációs zavarok.

Nem csupán a Borellia fertőzés fordul elő és nem egyedüli kórokozóként, hanem többnyire számtalan más kórokozó társul fertőzéshez: Chlamydia, Mycoplasma, Ehrlichia/Anaplasma, Rickettisia és további vírusok, melyeket a rutin vizsgálatokban nem néznek.

Vizsgálható már a kullancs is, tehát a bőrből eltávolított kullancsot laboratóriumokban meg tudják vizsgálni, hogy tartalmaz-e kórokozókat.

Nincs olyan védőoltás, amely minden kórokozó ellen védene, csak az agyhártya-agyvelő gyulladást kiváltó vírus ellen létezik védőoltás, mely azonban nem véd a többi kórokozó ellen.

A vírusok ellen nincs gyógyszer sem, csakis a szervezet védekező képességének növelése lehetséges a természetgyógyászat eszközeivel.

Hogyan?

Először is az immunrendszer aktivitásának felmérése, vírusokkal szembeni ellenállás mérése, ellenállóképesség fokozása és természetes anyagokkal kullancs fertőzés integrált kezelése.

Majd nagy adagú vitaminok, antioxidánsok főként infúziós formában, homeopátiás szerek, gyógynövények, diéta.  

Saját történetem és még több információ itt -»»

A kezelést minden esetben állapotfelmérés és orvosi vizsgálat előzi meg. Majd pedig egyedi, személyre szabott terápiás terv követi.

Bővebb információért vagy időpont kéréssel kapcsolatban kattintson ide!